Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bornebusch kysser Lottie Knutsons kusin

Publicerad: 26 maj 2010, 11:48

Här njuter Josephine Bornebusch och pojkvännen Erik Zetterberg av lyxhotellet på Naka Yai, utanför Phuket, i en ny reklamfilm för Fritidsresor. Erik Zetterberg är kusin till Fritidsresors informationschef Lottie Knutson. Efter nyheterna om oroligheterna i Thailand har filmen snabbklippts, och nu visas den på webben.


Ämnen i artikeln:

FritidsresorLottie Knutson

Josephine Bornebush och pojkvännen Erik Zetterberg – Lottie Knutsons kusin - i nya reklamfilmen för Fritidsresor.

Fritidsresor som nu gör reklam för sina resor till  Six Senses Destination Spa på ön Naka Yai, utanför Phuket, skickade dit komikern och skådespelerskan Josephine Bornebusch  – hyllad för sin insats i TV4:s Solsidan – och hennes pojkvän Erik Zetterberg för att spela in en reklamfilm som visas på nätet.

I filmen njuter Josephine Bornebusch och Erik Zetterberg i fulla drag av lyxhotellet. Erik Zetterberg är kusin till Fritidsresors informationschef Lottie Knutson.

Det var så det kom sig – Knutson kontaktade sin kusin och frågade om Josephine Bornebusch ville vara med. Scenerna med Bornebusch och Erik Zetterberg är i slutet av den sju minuter långa filmen.

– Josephine är smart, snygg, rolig, intelligent och läcker. Varumärkeskombinationen känns väldigt bra, säger Lottie Knutson till Resume.se.

Filmen, som snabbredigerats – den spelades in för en vecka sedan – är den första i en serie filmer som ”lyfter fram udda boenden eller upplevelser på de stora resmålen runt om i världen”.

Filmen är producerad av bolaget Filmriding.

Se filmen nedan:

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

FritidsresorLottie Knutson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.