Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Bosnien-Iran är årets svenskaste match”

Publicerad: 25 juni 2014, 14:32

DDB-annonsen för Oddset.

Inget Sverige i fotbolls-VM? Jodå! Kolla in Bosnien-Iran – matchen som Oddset i en kampanj kallar ”Årets svenskaste match”.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelDaniel VaccinoOddsetDDB

Oddset kampanjar under parollen "Heja Sverige" - ett upprop som ger folk chansen att visa stöd för Sverige i VM. I kväll möts Bosnien-Iran i VM, något som är en svensk angelägenhet.

I dag lever över 50 000 personer i Sverige som är födda i Bosnien-Hercegovina och över 60 000 personer som är födda i Iran vilket med andra ord blir 110 000 svenskar som fortfarande kan drömma om vinst i VM, skriver Oddset och dess reklambyrå DDB Stockholm i ett pressmeddelande.

– Sverige förtjänar ett lag att sluta upp kring och vi har ju faktiskt fått åtminstone två. Även om Iran har mest att spela för, kommer det säkert att bli en underhållande match och många kommer förhoppningsvis vara lika nervösa som när Sverige spelar, säger Daniel Vaccino på DDB Stockholm.

Oddset-initiativet ”Heja Sverige” består av en printkampanj i Aftonbladet samt ett event där matchen sänds live på storskärm.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.