Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Bra för McCann att få in en extremt icke-linjär person"

Publicerad: 12 maj 2011, 09:09

Farfar-grundaren Matias Palm Jensen som tidigare jobbade inom Aegis-nätverket har efter en tid i skymundan fått ett nytt toppjobb på McCann i London. Det avslöjade Resume.se i går. – Jag gratulerar honom, det är superkul för Matias, säger Göran af Klercker, Sverigechef för Aegis, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Göran af KlerckerFarfarMatias Palm-JensenMcCann

Göran af Klercker och Matias Palm Jensen. Foto: Resumé.

För drygt ett år sedan lämnade Nicke Bergström och Matias Palm Jensen Farfar,det blev början till slutet för den digitala byrån.

Sedan dess har det spekulerats i Matias Palm Jensens framtid. Han har haft flera jobberbjudanden men valde alltså att nappa på London-jobbet hos McCann.

Där blir han, enligt Resume.se:s uppgifter Head of Digital. Han kommer att jobba i ett kreativt team med ett dussintals personer, enligt Dagensmedia.se. Däribland Mother-grundaren Linus Karlsson och  nyrekryterade Gustavo Martinez. Målet är att göra högt McCann till världens mest kreativa byrånätverk.

– Det är coolt och superkul för Matias. Det är otroligt nyttigt för MccAnn att få in en så extremt icke-linjär och kreativ person som Matias, säger Göran af Klercker till Resume.se.

Du har inte försökt att locka tillbaka honom?
–  Vi har en jättebra relation och vi har diskuterat Matias nästa projekt flera gånger. Han har velat ha ett internationellt jobb i något av de stora nätverken, han vill påverka skeenden på en hög nivå.

Tror du att den typen av person som Matias är fungerar i ett så stort byrånätverk?
– Det tror jag säkert.

Men ni kanske kommer att jobba ihop någon gång i framtiden?
– Vem vet? Kanske det.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.