Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Brad Pitt lånar sin röst till Joe Bidens reklamkampanj

Publicerad: 26 oktober 2020, 10:19

Brad Pitts röst speakar en ny reklamfilm som släppts som en del av av Joe Bidens rekorddyra presidentkampanj.


Ämnen i artikeln:

Presidentvalet 2020Brad PittJoe BidenTV-reklam

Deadline rapporterar att Brad Pitt är den senaste i raden av kända amerikaner som stöttar Joe Biden i kampen om presidentposten efter personligheter som Cardi B, Billie Eilish, George Clooney och Taylor Swift.

I reklamfilmen säger Brad Pitt bland annat: ”Amerika är en plats för alla, för de som valt landet, de som kämpat för det – vissa republikaner, vissa demokrater och, de flesta, däremellan”.

och fortsätter med budskapet att amerikanerna hoppas på en president som är ”ärlig, respektfull och som kommer att arbeta hårt för nationens bästa och för alla familjer”.

Under sin kampanj har Joe Biden kraftigt övertrumfat Donald Trump när det kommer till investeringar i reklam. När presidenten har lagt knappt tre miljarder kronor på tv-reklam de senaste två åren har Joe Biden spenderat drygt fem miljarder, alltså två miljarder mer än sin motkandidat, skriver The Hill.

Ingen annan presidentkandidat genom tiderna har lagt lika mycket pengar på reklam. 

Enligt The Hill Under de sista tio dagarna fram till valdagen har demokraten reserverat tv-tid till ett värde av 499 miljoner kronor, statistiken kommer från Advertising Analytics. 

Donald Trump har å andra sidan fokuserat på andra medieval, Google och Facebook. Där har presidenten investerat mer än tio procent mer än Joe Biden.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.