Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bredbandsbolagets julkalender – en JulKennylender

Publicerad: 3 december 2012, 06:36

I lördags var det premiär för Bredbandsbolagets JulKennylender, döpt efter dess huvudrollsinnehavare, Kenny.


JulKennylendern är i YouTube-format och varje dag fram till julafton  kommer tittarna att få se Kenny i 24 juliga avsnitt där han gör allt  från att brottas med en björn, dansa sin egen "Gangnam style", hugga ved  i ljusets hastighet till att leka arga leken med en ekorre.

Filmerna kommer även att gå tillsammans med en tävling på Instagram och  Twitter där tittarna kan vinna julklappar som Apple TV och MacBook Air.

– Genom JulKennylendern kommer alla att få lära känna Kenny lite mer,  något hans fans därute har efterfrågat länge.  Det är ett sätt för oss  att fortsätta utveckla kommunikationen och bjuda på lite extra  underhållning så här till jul, säger Adam Springfeldt, Acne Advertising.

De 24 avsnitten av JulKennylendern släpps en om dagen sedan den 1  december på Bredbandsbolagets hemsida och Youtube för att därefter  spridas i vidare i sociala medier.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.