Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Brindfors-ad blir cd på varumärkesbyrå

Publicerad: 3 april 2014, 10:54

Hank Fagerstedt.

Foto: Open Communications.

Hank Fagerstedt lämnar tjänsten som senior ad på Lowe Brindfors för ett jobb som cd på varumärkesbyrån Open Communications. Han har arbetat med alltifrån legendarer som Lars Hall och Hans Brindfors till att designa album för Joakim Thåström.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsHans BrindforsLars Hall

Hank Fagerstedt kommer att arbeta nära Open-grundaren David Gray och  vd:n Gunilla Lundström. Open är snabbväxande varumärkesbyrå som  rekryterar för fullt för att möta ett växande behov från kunder som  Ericsson, Sandvik och Andritz.

– Vi letade någon med tung  internationell erfarenhet, ledarskapstalanger inom kreativitet och ett  skarpt grafiskt öga – kvaliteter som Hank har massor av, säger Gunilla Lundström, vd på Open Communication i en kommentar.

Hon  menar att rekryteringen är ett viktigt steg i strategin att bygga ett  snabbt, nära sammanfogat och kunnigt seniort team som kan leverera  ”världsklass” oavsett var i världen.

Hank Fagerstedt har jobbat för  reklamlegendarerna Lars Hall och Hans Brindfors, varit verksam på  Y&R i Amsterdam och även drivit den egna byrån Duffy i Malmö.

Han  har gjort uppdrag för kunder som IKEA, Electrolux, Unilever, Telenor  och Saab och har också vunnit priser som exempelvis effekttävlingen  100-Wattaren.

– Jag blev attraherad av Opens internationella profil,  deras ambitiösa kunder och utmaningen att bygga något stort, säger Hank  Fagerstedt.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.