Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Brindfors erbjuder Hot Seats åt Berghs-studenter

Publicerad: 16 januari 2013, 15:36

Foto: Pressbild.

Lowe Brindfors erbjuder fyra platser varje vecka åt Berghs-studenter som vill testa byrålivet för en dag. Studenten får också en chans att visa sina talanger, medan Brindfors kan upptäcka morgondagens stjärnor. Projektet går under namnet Hot Seats.


Ämnen i artikeln:

Digge Zetterberg OdhBerghs School of CommunicationLowe BrindforsRickard Villard

– När jag gick på Berghs så var det en av de stora grejerna man  funderade på, hur det är att jobba på riktigt. Det här initiativet ger  Berghs studenter en unik möjlighet att få reda på just det, och för oss  är det en chans att upptäcka talanger tidigt, säger Rickard Villard,  Executive Creative Director på Lowe Brindfors i en kommentar.

Lowe  Brindfors släpper platserna varje onsdag klockan 09:00.

Första fyra får  anmäla sig hos byrån dagen efter. Här erbjuds man en egen plats samt en  skarp genomgång av en planner, projetktledare och/eller kreatör. Idéer som faller Brindfors i smaken presenteras för kund och studenterna får chans att delta i att utföra idén.

Projektet  Hot Seats har testkörts under hösten. Projektet har gett mersmak,  vilket innebär att Lowe Brindfors och Berghs ska fortsätta samarbetet på  obestämd framtid under 2013:

– Vi hoppas att många tar chansen att visa vad de går för, säger Rickard Villard i en kommentar.

Berghs  International Relations Manager, Digge Zetterberg Odh, ser  samarbetsprojektet som en väg in i arbetslivet för studenterna:

– Torsdagarna  på Berghs är lektionsfria för att studenterna ska ha tid att jobba på  samarbetsprojekt, skoluppgifter och bygga sina portfolios. Därför tyckte  vi att det var jättebra att Lowe Brindfors ville erbjuda dem det här  utrymmet, säger hon i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.