Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Brindfors ger NHL-stjärnans klassiska felsägning i Lilla Sportspegeln nytt liv

Publicerad: 5 december 2017, 10:05

I samband med att sista avsnittet av Lilla Sportspeglen sänds hyllar Welcome App en av de största snackisarna i programmets historia – klippet där en då 17 år gammal och ganska nervösa Nicklas Bäckström säger ”Hej Felix du hade en…. fan en fråga till mig”.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsReklam

Annonsen som är framtagen av Brindfors finns i det senaste numret av Offside på en helsida med texten "Hej Amir du hade en... fan en fråga till mig". Avsändare är Welcome App, tjänsten som bidrar till integrationen genom att uppmuntra människor som bott här lite längre svara på frågor från människor som nyligen kommit hit.

– Genom annonsen vill vi visa att vi är ganska lika varandra allihop, en sportnörd är en sportnörd vare sig hen heter Linda eller Amir. Det här klippet är ganska smalt men de som vet vet och det är även därför vi valt en så nischad annonsplats som Offside. Vi hoppas att det blir en bra konversationsstartare för många samtal i appen, säger Emma Rosman på Welcome App.   Bakom annonsen ligger Brindfors sportnördar Henning Wijkmark och Henrik Almqvist.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.