Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Brindfors värvar tillbaka digital toppkreatör

Publicerad: 19 oktober 2010, 07:23

2009 lämnade Tim Scheibel, Lowe Brindfors och tidigare Lowe Tesch, för en roll som digital creative director på Fallon London. Nu värvas han tillbaka till sin gamla byrå Lowe Brindfors.


Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

Tim Scheibel.

Tim Scheibel har under senare år varit inblandande i flera  uppmärksammade och prisbelönta internationella kampanjer.

Förra året lämnade han byrån för Fallon London.  där han var Digital Creative Director fram till 2010 och bland annat jobbade med BBC, Orange, Cheestrings och Cadbury, samt pitchade och vann globala konton för Unilever och  Innocent.  Nu rekryteras han  tillbaka till Lowe Brindfors.

– Det är fantastiskt kul att få tillbaka en så begåvad och meriterad person som Tim från en  byrå som är världsledande. Vårt arbete med att använda kreativitet som absolut främsta konkurrensfördel tar med Tim ytterligare ett steg framåt, säger Bjarte Eide, VD för Lowe Brindfors i ett pressmeddelande.

Innan Tim Schiebel kom till Fallon hann han vara på Lowe Brindfors under tre år där han arbetade med  bland anant Saab, Magnum och Stella Artois. Tim Scheibel har tidigare också
jobbat på bl.a. Lowe Tesch och Critical Mass i Kanada.

I går kom beskedet att Lowe Brindfors tappar Ola von Bahr och Christian Heinig till Storåkers.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.