Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Bring me everyone”

Publicerad: 28 februari 2012, 14:52

Ronny Olovsson på Vinter.

Foto: Anders Alm.

Våren är på gång – men Vinter är här för att stanna. Luleå-byrån, som nyligen startat kontor i Stockholm, inleder sin störstavärvningssvåg hittills. 12 personer ska rekryteras.


Ämnen i artikeln:

Ronny OlovssonVinter

Vinter satsar stort på att få in större och tyngre kunder. Den volymmässigt största är LKAB, men nyligen fick byrån även det nordiska uppdraget för Sharp.

Ett led i satsningen är det nya Stockholms-kontoret som nyligen slog upp dörrarna. Nu söker byrån 12 nya medarbetare i så gott som alla discipliner.

– Jag säger som Gary Oldman i den klassiska scenen  i "Leon": "Bring me everyone". För vi söker egentligen allt, säger avgående vd:n Ronny Olovsson som lämnar över till Ulrika Billström. Olovsson kommer dock att vara kvar i byrån och jobba nära kunderna.

Vinter, som har brutet räkenskapsår, omsatte 30 miljoner kronor enligt senaste bokslutet, juli  2010 till juni 2011. Vinsten var 1,2 miljoner kronor.

Vinter har nu kontor i Luleå, Skellefteå och Stockholm.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Ronny OlovssonVinter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.