Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Bröderna Berntzon lanserar lyxbostäder

Publicerad: 25 september 2013, 10:10

Niklas Berntzon, Annica Modin (Wallenstam) och Joachim Berntzon.

Foto: Pressbild.

Försäljningen av de nya lyxlägenheter vid fashionabla Stureplan påbörjas. Då tar Niklas Bentzon, vd för mäklarfirman ESNY, än en gång hjälp av brorsan Joachim på reklambyrån BerntzonBylund.


Ämnen i artikeln:

Joachim BerntzonBerntzonBylund

Idag inleds försäljningen av de 61 exklusiva lägenheterna som byggs i det nya konceptboendet TURE No8 på Grev Turegatan 8 nära Stureplan i Stockholm.

Fastighetsbolaget Wallenstam har utvecklat konceptet och anlitat  mäklarfirman Eklund Stockholm New York, ESNY.

Vd på ESNY är Niklas Berntzon. Nu har han återigen tagit hjälp av sin bror, byråbossen Joachim Berntzon på reklambyrån BerntzonBylund som får sköta marknadsföringen.

Fastigheten ska ha känslan av ett boutique-hotell tanken är att det ska kännas som att gå in i en hotellentré snarare  än en vanlig port.

– Känslan är oerhört viktig, det är ju den man är beredd att betala extra  för, säger Niklas Berntzon i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Därför är det också viktigt med rätt  marknadsföring. Den ska förmedla den där känslan redan innan fastigheten  är färdigbyggd. Därför involverar vi alltid en reklambyrå på ett tidigt  stadium. I det här fallet har vi rekommenderat min bror Joachims  reklambyrå BerntzonBylund. De har hjälpt oss med ett flertal  framgångsrika projekt tidigare.

Det är lyx och flärd över det hela. Materialet som ska marknadsföra fastigheten består av ett exklusivt prospekt som  levereras i en specialförpackning och papperskasse. I tället för fotografier är det mbitiösa illustrationer för att sticka ut. BerntzonBylund har också gjort  webbsajten  och inbjudningarn till den invigningsfest som event- och pr-byrån Bindefeld  arrangerar.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.