Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Brunsåsduo blir Guldäggsduo

Publicerad: 2 april 2012, 08:12

Erik Haag och Lotta Lundgren, en bild från Landet Brundsås.

Foto: SVT.

Medieprofilen Erik Haag och ex-stjärncopyn Lotta Lundgren, som båda varit programledare för SVT:s Landet Brunsås, blir konferencierduo på Guldäggsgalan. Erik Haag har lett galan en gång tidigare.


Ämnen i artikeln:

Guldägget 2012GuldäggetErik HaagLotta Lundgren

Resume.se skrev tidigare i morse om Erik Haags resultat för 2011. Nu är det klart att han blir konferencier för Guldäggsgalan, tillsammans med Lotta Lundgren.

Lotta Lundgren, som varit copy på Åkestam Holst, lämnade reklambranschen för några år sedan. Hon är i dag matskribent, kokboksförfattare och programledare, senast för ”Landet  Brunsås” i SVT.
Erik Haag, vars syster Sara Haag är en känd reklamare, har kamperat ihop med Lotta Lundgren i ”Landet Brunsås”. Han ligger också  bakom formatet Pappas Pengar, som för närvarande går på SVT:s  Barnkanalen.

Hösten 2009 var han programledare för Kanal 5:s Roast på Berns och  under 1990-talet var han programledare för mycket populära  ZTV-programmet Knesset.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.