Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Buttericks ny huvudsponsor till stora skräckevenemang

Publicerad: 5 september 2018, 07:42

Foto: Pressbild

Buttericks fyller 115 år och firar genom att samarbeta med skräckevenemangen Stockholm Zombie Walk och Halloweenkryssningen.


Ämnen i artikeln:

SamarbeteReklam

Buttericks har i över 30 år varit ett av landets största fest- och maskeradföretag när det kommer till att fira högtider som Halloween. I samband med att Buttericks i år fyller 115 år inleder man ett samarbete med två olika skräckevenemang under hösten, Stockholm Zombie Walk och Halloweenkryssningen.

– Vi är väldigt glada över att ha Butterick's som huvudsponsor för våra två evenemang. Vår gemensamma passion för halloween gör att detta känns som ett naturligt partnerskap. Vi ser fram emot att tillsammans med Butterick's skapa en unik upplevelse både under Stockholm Zombie Walk och Halloweenkryssningen på Tallinks fartyg Romantika och stärka relationen för framtida samarbeten, säger Shawn Malekifar, projektledare för Halloweenkryssningen och arrangör av Stockholm Zombie Walk, i en kommentar.

Halloweenkryssningen är för den äldre publiken med en åldersgräns på minst 18 år, medan Stockholm Zombie Walk är ett barnvänligt evenemang där tusentals deltagare sminkar och klär ut sig till zombies och går i samlad skara genom staden.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

SamarbeteReklam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.