Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byggmax tar hjälp av produkttestaren David Sundin

Publicerad: 2 juli 2018, 11:04

Foto: Pressbild

David Sundin spelar produkttestare och provar samt jämför Byggmax produkter med ett annat icke namngivet byggvaruhus.


Ämnen i artikeln:

ByggmaxReklamKampanj

Byggmax lanserar nu tre korta reklamfilmer där man tagit in tv-profilen David Sundin som produkttestare. Han testar och jämför Byggmax produkter med ett annat icke namngivet byggvaruhus. Med kampanjen vill Byggmax lyfta att deras produkter har samma kvalitet som konkurrenternas, fast till lägre priser.

– Det finns fördomar om att vi har sämre produktkvalitet eftersom att vi är billigare. Det är långt från sanningen – Byggmax har ofta samma leverantörer som de andra stora byggvaruhusen i Sverige, men vi har bättre priser, säger Mattias Ankarberg, vd Byggmax, i en kommentar.

Varje film innehåller ett test av en produkt. Filmerna visar tester av betong, mellanstruken panel och ekparkett.

– Vi tror att humor och glädje är ett bra sätt för oss att kommunicera vilka vi är och vad vi har för erbjudande till våra kunder. Det är dessutom otroligt kul att få arbeta med David Sundin, säger Mattias Ankarberg vidare.

Under 2018 fyller Byggmax 25 år vilket firas med ett flertal projekt under året. Bland annat har Byggmax öppnat en hjälplinje för hemmafixare, och börjat leta efter företagets första kund.

Arbetsgrupp

Byrå: FLB Europa

Produktionsbolag: Framelab

Kampanjfilmerna hittar du här:

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

ByggmaxReklamKampanj

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.