Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byrå arbetar gratis för Hungerprojektet

Publicerad: 10 juni 2013, 12:26

DM-kampanjen.

Reklambyrån The Big Plan i Malmö arbetar pro bono för att hitta investerare till ideella organisationen Hungerprojektet. Byrån har nu tillsammans med Hungerprojektet lanserat en ny hemsida. Även en ny DM- kampanj ska lanseras för att öka kännedom för organisationen. Kampanjen riktar sig främst till vd:ar och HR-chefer samt bolag som arbetar med CSR frågor.


– Hungerprojektet är relativt okänt. Därför ville vi skapa en dörröppnare för att kunna rekrytera fler investerare. Med DM blir det lätt för oss att strukturera arbetet, säger Sara Wettergren, vd för Hungerprojektet i ett pressmeddelande.

Kampanjen går ut på att bjuda potentiella investerare på en middag i Malawi där Hungerprojektet driver åtta epicentrum med matbanker, mikrofinansprogram och utbildning kring hiv/aids och hygien. Som investerare kan man till självkostnadspris följa med dit i höst.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.