onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byrå-dreamteam ska lansera Fogg

Publicerad: 23 maj 2013, 09:55

John Harmander, marknadschef på Fogg, har handplockat kreatörerna.

Perfect Fools, Whispr, Edelman och Pronto bildar en gemensam byråkonstellation för att lansera internetjänsten Fogg. Inför lanseringen har Fogg även rekryterat Louise Sallander från Prime som pr-ansvarig.

Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsEdelmanProntoWhispr

MH

Magnus Helander


Foggteamet har tagit fram Foggkortet, en internettjänst som möjliggör access för plattor  till fastpris över landsgränser.

Nu har Fogg hämtat inspiration från H&M och handplockar ett ”dream team” för att sköta lanseringen. Man har tagit ut tolv personer  i ett "Fogg Room".

Några av dem är Linda Waxin (VD  Edelman), Jerry Silfwer (partner Whispr), Tony Högqvist (Creative  Director Perfect Fools), Patrick Gardner (VD Perfect Fools), Johan  Granlund (VD Inventa) och Nils von Heijne (Creative Director  Pronto).

–  Jag har länge varit intresserad av H&Ms sätt att jobba med kreativa  tjänster där man har insourcat varumärket men handplockat kreativa  hjärnor till varje projekt.  Det har varit en tuff pitchprocess där jag nu anser mig ha hittat de  bästa av de bästa inom respektive område, säger John Harmander,  marknadschef på Fogg som tidigare jobbat med Tele2s varumärke på global  nivå.

Igår  smyglanserades Fogg-kortet och det är nu möjlighet för allmänheten att  signa upp sig på väntelistan för att få ett Foggkort.

Hela teamet

·      Perfect Fools (Digital Innovation & Varumärke)

·      Whispr (Digital strategi)

·      Edelman Stockholm (PR och varumärke)

·      Pronto (realtidsaktivering & social media)

·      Inventa (webproduktion)

·      Bunch (designproduktion)

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev