Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byrå stöttar tandvårdspionjär

Publicerad: 14 september 2016, 09:08

I somras öppnade MyDentist sin första butik i landet. Det handlar om en helt ny typ av aktör i tandvårdsbranschen. Bakom lanseringen stod Göteborgsbyrån SCP Grey.


Ämnen i artikeln:

SCP GREY

MyDentist kombinerar butik och klinik, har generösa öppettider och erbjuder gratis tandkontroll. Det är så det nya företaget vill slå sig in på marknaden.Den 11 augusti slog den första butiken upp dörrarna i Västerås. SCP Grey i Göteborg har från start varit en aktiv samarbetspartner och har tagit fram allt från grafisk profil, till produktdesign och premiär-koncept.

– Detta är ju ett utmanande sätt att agera i en relativt konservativ bransch. Så från början var folk lite förvirrade: "En tandläkare som är som en affär, varför då? Men nu säger alla ”Varför har ingen tänkt på det förut”,  säger Annica Brinck, creative director på SCP Grey i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp
Kund MyDentist
Vd: Fredrik Wistrand
Chief financial officer: Per Jansson
Chief Operating Officer: Josefine Bergquist Arbetsgrupp

SCP Grey
Art Director: Fredrik Ståhl
Creative director/copy: Annica Brinck
Design Director: Fredrik Odding AD-Ass: Lena Björklund Henriksson Account Director: Erica Wysocki Account Manager: Jing Hast Uddh

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SCP GREY

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.