Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byrå-vd spelar dansk

Publicerad: 24 augusti 2011, 12:42

Andréasson pr:s vd Petter Andreassons har en ny karriär – som skådespelare. Han spelar nämligen huvudrollen i tre reklamfilmer för danska värktabletter. Och själv är han minst sagt nöjd med sin insats.
– Jag tycker att den är strålande och kanske till och med är värd en Oscar. Jag funderar på en ny karriär, säger han till Resume.se.


Till vardags är Petter Andreasson vd på sin pr-byrå. Men nu har han skaffat sig ett extraknäck i form av skådespelare. I tre reklamfilmer spelar han huvudrollen för den danska värktabletten Pamol som nu lanseras i Sverige.

– Jag ska tacka min dotter som jobbar på produktionsbolaget Meter. Hennes pojkväns mamma jobbar med casting, och när en dansktalande person behövdes kom hon direkt att tänka på mig, säger han.

Sin danska har han fått från Bornholm där han har spenderat många somrar genom åren.

Har ni Pamol som kund på byrån också?

– Nej, det här har inget med byrån att göra. Men vi jobbar ju med läkemedels-pr så det här borde ju få ett och annat läkemedelsföretag att tänka till: ”Den där Petter kan både ett och annat”. Man får bjuda lite på sig själv, säger han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.