Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byrån anställer psykolog

Publicerad: 4 september 2013, 08:37

Adam Lundberg och Ludwig Jonsson.

Foto: Pressbild.

Rodolfo kombinerar kommunikation med psykologi, och har sedan tidigare ett samarbete med Psykologifabriken. Nu går de steget längre och anställer organsiationspsykologen Niklas Laninge.


Ämnen i artikeln:

Rodolfo

Rodolfo har som filosofi att bryta sig loss från det konventionella sättet att arbeta inom reklambranschen, med team som består av en AD och en copy. Genom att ta in ett psykologi-perspektiv vill de hitta nya infallsvinklar och därmed göra nyskapande kommunikation.

– Vi måste öppna våra ögon för människor utanför reklamvärlden. Vi måste säga adjö till branschen som vi känner den, och börja om på nytt, säger Ludwig Jonsson, Creative Planner på Rodolfo i ett pressmeddelande.

Om den nya rekryteringen säger han:  

– Anställningen av Niklas Laninge hjälper oss förstå varför en viss typ av beteende förekommer och, utöver detta, får vi relevant kunskap som den traditionella reklambyrån inte besitter.  Laninge kommer att spela en viktig roll i vår organisation och hjälpa till att bygga vårt erbjudande inom psykologi och kommunikation.

Rodolfo startades för två år sedan av Trackster-avhopparna Adam Lundberg och Ludwig Jonsson.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Rodolfo

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.