Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byrån öppnar labb för studenter

Publicerad: 6 november 2013, 16:49

Leons "labb",

Norrköpingsbyrån Leon drar igång Leonlabbet för studenter som pluggar på Linköpings universitet. Genom det kan de knyta närmare band till framtidens medarbetare. – Vi tittar självklart på talanger, säger byråns cd Patrik Nellhag.


Ämnen i artikeln:

Leon

I tisdags skedde det första labbet som byrån beskriver som en "kreativ sandlåda". Runt 20 studenter från GSK på Linköpings universitet fick chansen att testa sina färdigheter tillsammans med Leons personal.  

– Labbet är absolut inte någon ersättare för undervisningen på GDK, utan ska ses som ett sätt att få testa sina gränser i en miljö som känns lite mer på riktigt. Hela grundkonceptet är att allt ska vara extremt praktiskt, det ska vara hands-on och laborativt, säger Patrik Nellhag i ett pressmeddelade.

Intresset för att delta var stort. Till våren är det dags igen för nästa labb. För byråns del är det ett sätt att stärka banden till studenterna som går utbildningen.  

– Vi tittar självklart efter talanger, men rekryterar inte just nu. På labbet handlar det inte heller om att prestera, utan snarare visa att man är nyfiken och vill utvecklas, enligt Patrik Nellhag.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Leon

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.