Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byrån som ska få marknadscheferna att börja träna

Publicerad: 13 januari 2015, 11:29

Clara Fröberg har startat Styrkebyrån som ska erbjuda kommunikationstjänster och träning.

Träningsbloggaren Clara Fröberg, som tidigare arbetat som digital strateg på Springtime, har startat "Styrkebyrån". Tanken med den nystartade byrån är att erbjuda kommunikationstjänster – och personlig träning.


Ämnen i artikeln:

Springtime

Med den nystartade byråns koncept – att kombinera kommunikation med personlig träning – vill Clara Fröberg få fler marknadschefer att röra på sig.  

– Jag tror att vi som driver eget behöver vara bra på många saker, och faktum är att många marknadschefer som köper kommunikationstjänster även vill träna och röra på sig. Jag är bra på att skapa stark kommunikation och att göra folk starka så nu erbjuder jag både och under samma tak, säger Clara Fröberg i ett pressmeddelande.

Förutom att erbjuda kommunikationstjänster ska även Clara Fröberg och Johanna Barvelid (tidigare Minnesota Communicatioins) erbjuda gruppträningar för Stockholms Kommunikationsbyråer.

– Vi vet hur mycket bättre konsult man blir av att röra på sig och få en stark kropp och ser stor potential i att komma ut till byråer och "shapea" upp friskvården på plats, säger Johanna Barvelid som sadlat om till tränare efter åtta år som projektledare i kommunikationsbranschen.

Clara Fröberg driver, utöver Styrkebyrån,  även bloggen erdoderdo.com sedan fem år tillbaka.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Springtime

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.