Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byråns copywriters bjuder på julrim

Publicerad: 11 december 2013, 15:00

Nästa vecka öppnar kommunikationsbyrån Cordovan Communication en pop up-butik på Avenyn i Göteborg. Här kommer byråns copywriters ge gratis julrim till besökarna.


Ämnen i artikeln:

Cordovan

Under exakt åtta timmar den 18 december erbjuder professionella copywriters och skribenter sina bästa julrim gratis både via den temporära butiken på Avenyn, men även i en digital rimstuga på i sociala medier under hashtagen #nödrim.

"Klappakuten" är ett samarbete med Avenyföreningen och Wallenstam som vill lyfta fram nyskapande aktiviteter på stadens paradgata. Pop up-butiken har öppet mellan kl 10.00–18.00 och ligger på Kungsportsavenyn 21. Samtidigt kommer Fuck Cancer And Run att finnas på plats och samla pengar till cancerforskning.

Den som är i behov av ett julrim behöver bara ta en bild på klappen och lägga upp på Instagram eller Twitter med hashtaggen #nödrim. Alla rim samlas sedan på kampanjsajten.

– Varför skriva dina julklappsrim själv när du kan låta professionella copys göra jobbet? Det var så vi resonerade när vi kom på idén om en rimstuga. Till en början var det hela tänkt som en enkel kundaktivitet men intresset var stort och idén växte och tog fart både i sociala medier och nu utanför nätet, säger Patrik Spång, CD på Cordovan Communication i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Cordovan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.