Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Byråns nya giv: Fryst yoghurt

Publicerad: 8 oktober 2015, 08:40

Rodolfo ska paketera yoghurt.

Foto: Colourbox.

Innovationsbyrån Rodolfo ska satsa på livsmedel. Nu går de in som delägare i startupen Wheyyo som gör frozen yoghurt med hög proteinhalt.


Ämnen i artikeln:

RodolfoStartupsInnovationsbyråer

Träningshajpen har skapat ett stort sug efter produkter med hög proteinhalt och lite socker. Nu går innovationsbyrån Rodolfo in på området genom att bli delägare i Wheyyo – ett varumärke som ska skapa en fryst yoghurt med ovanstående egenskaper.

– Att få vara med från scratch är ett drömscenario och vi har länge letat efter liknande projekt. Att vi valde just Wheyyo beror på att vi tror att de faktiskt kommer att fylla ett riktigt behov. Dessutom är det många uppe på kontoret som hyser en stor kärlek till träning, vilket gör oss extra taggade, säger Adam Lundberg på byrån.

Rodolfo ska hjälpa det nystartade företaget med alltifrån affärsutveckling och strategi till förpackningsdesign. Planen är att Wheyyo ska säljas i butik med start våren 2016.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.