Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Callboys nya toppnamn

Publicerad: 26 februari 2013, 10:14

Thomas Hilland.

Foto: Pressbild.

Thomas Hilland är ny regissör hos Callboy. Han har stor internationell erfarenhet som kreatör på Mother och designer på Vogue.


Ämnen i artikeln:

Callboy

Efter tio år flyttar Thomas Hilland från London till Sverige. Han fick sitt genombrott som regissör med musikvideon till Röyksopps låt "Eple". Karriären spänner sig över tjänster som designer på Vogue, AD på Benettons Colours och kreatör på reklambyrån Mother.  

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Thomas till Callboy. Han blir ett starkt tillskott med sin bakgrund inom design och sin visuella säkerhet. Vi ser fram emot att göra mer och ännu bättre film tillsammans, säger Nils Ljunggren, exekutiv producent, i en kommentar.

Thomas Hilland har internationell respresentation av Partizan. Han har gjort reklamfilmer för stora varumärken som Adidas, Diesel och Volkswagen.  

– Det är på tiden att jag jobbar mer i Sverige, inte minst nu, när jag bor här med svensk fru och barn. I London var jag nästan alltid ensam norrman i "svenskmaffian". Så nu planerar jag att göra detsamma i Stockholm: enda norska regissören i stan! Fleksnes, Knausgård, och nu: Hilland, kommenterar han själv sin flytt.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Callboy

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.