Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Calle Schulmans avtal med Sofia Hellqvist

Publicerad: 21 maj 2013, 09:37

Calle Schulman med Sofia Hellqvist & Co.

Här kommer Top Hats vd Calle Schulman överens med Sofia Hellqvist. Top Hat kommer att skänka 10 procent av vinsten till välgörenhetsorganisationen Project Playground.


Ämnen i artikeln:

Top HatSofia HellqvistCalle SchulmanHard Hat

Sofia Hellqvist, flickvän till prins Carl Philip, grundade Project Playground tillsammans med Frida Vesterberg för några år sedan.

Nu har organisationen, som har ett fritidshem för barn i kåkstaden Langa i Kapstaden, slutit ett avtal med Calle Schulmans reklambyrå Top Hat.

– Vår överenskommelse med Project Playground känns fantastisk!  Underbart att inte bara ge en massa pengar till våra feta tyska ägare  utan se till att en del av dem kommer till bra saker. Jag känner Project  Playground väl och vet hur genuint de jobbar. Och hur stor skillnad de  faktiskt gör, säger Calle Schulman som skickar en passning till andra byråer.

– Min förhoppning är att också  andra bolag i branschen ska göra samma sak. Det skulle vara fantastiskt  att se Forsman & Bodenfors och de andra drakarna visa hjärta och  engagemang. Tio procent av vinsten är så lite men ändå så mycket.

Sen  märker vi såklart att många av våra kunder tycker om att i  förlängningen vara med och bidra till ett bättre liv för barn och  ungdomar i kåkstaden Langa i Sydafrika.

Hur är det att göra business med Sofia Hellqvist, som väl nu får ses som en del av kungafamiljen?
– Sofia står på helt egna ben och driver med stort hjärta ett fantastiskt  projekt. Vårt samarbete har inget med andra personer att göra.

Hur går det annars?
– Alldeles fantastiskt. Top Hat sträcker på benen och får in nya större  och mindre uppdrag hela tiden. Och det betyder mer pengar till Project  Playground.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.