söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Calle Sjönell ny cd på Lowe Brindfors

Publicerad: 14 augusti 2014, 14:33

Calle Sjönell.

Foto: Pressbild.

Calle Sjönell slyttar hem efter åtta år i USA. Han tar över jobbet som creative director på Lowe Brindfors efter Rickard Villard.

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsAnnette GårdöCalle Sjönell

FT

Fredrik Thambert


Calle Sjönell har bott och arbetat i USA sedan 2006. De senaste åren som cd på Ogilvy & Mather i New York. Dessförinnan har han haft samma roll på BBH New York och Fallon i Minneapolis. Men nu flyttar han hem för att ta över den kreativa chefsrollen på Lowe Brindfors. Detta sedan Rickard Villard lämnade tjänsten i början av sommaren.

–Brindfors är ett av Nordens starkaste byrånamn och har det senaste året påbörjat en spännande resa med att återigen bli en byrå av världsrang. Redan idag jobbar de med några av Sveriges starkaste varumärken som är fulla av kreativa möjligheter. Jag ser verkligen fram emot att göra riktigt bra jobb framöver tillsammans med alla intressanta personligheter på byrån och kundsidan, säger Calle Sjönell i en kommentar.

Genom åren har han arbetat med varumärken som Google, Coca-Cola, Axe och IKEA för att nämna några.

– Vi är såklart oerhört glada att Calle vill komma till oss på Lowe Brindfors. Han är ju inte bara en av Sveriges bästa utan faktiskt en av världens främsta kreativa ledare. Med hans track-record från några av de mest renommerade byråerna och nätverken i USA samt härliga personlighet är jag är övertygad om att han kommer vara med och göra fantastiska saker tillsammans med oss på Lowe Brindfors och vår pr-byrå Golin, kommenterar Annette Gårdö, vd på Lowe Brindfors.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev