Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Care of Haus kniper NPP Stockholm

Publicerad: 12 oktober 2012, 13:11

Landsortsbyråns NPP:s Stockholmssatsning får en tvist. Nu förvärvar kommunikationsbyrån Care of Haus NPP Stockholm och öppnar kontor på Nybrogatan 21.


NPP Stockholm hade ambitionen att starta upp en expansiv verksamhet i huvudstaden. Nu förvärvas man av Care of Haus som därmed har 38 medarbetare i Stockholm och Västerås.

Man tar en liknande resa som NPP och får en Stockholmsfilial på Nybrogatan 21 med 5 anställda.

– För oss är det här ett helt naturligt steg som vi har övervägt att ta i flera år. Majoriteten av våra kunder finns numera i Stockholm och vi vill bli ännu mer tillgängliga för dem. Så nu när vi öppnar ett nytt kontor kan vi dels ta hand om våra befintliga Stockholmskunder på ett bättre sätt, säger Care of Haus VD Robert Brodén.

Chef för Stockholmskontoret blir Johan Salander.

– Vår ambition är att samtliga kunder som NPP Stockholm har jobbat med ska fortsätta att jobba med oss. Den här förändringen stärker det erbjudande som NPP hade i Stockholm med pr och digital kommunikation, säger Robert Brodén.

Care of Haus har sedan 2006 kunnat erbjuda integrerade kommunikationslösningar i egna, köpta och förtjänade kanaler tack vare en tidig satsning på både reklam, webb och pr. Under det senaste året har Care of Haus märkt av en ökad efterfrågan på just integrerade lösningar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.