Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Care of Haus startar kommunikationsskola

Publicerad: 8 september 2014, 07:23

Den västeråsbaserade byrån Care of Haus startar en kommunikationsskola med utbildningar som ska ligga nära verkligheten. – Vårt motto är att du ska "bli bättre redan i morgon", säger grundaren Staffan Braw, i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Care of Haus

Care of Haus College vill erbjuda en enkel pedagogik som ska sudda ut gränserna mellan klassrum och verklighet. Initiativtagarna menar att många utbildningar inom kommunikation är alldeles för teoretiska och generiska.

I det aktuella kursutbudet finns tio utbildningar inom olika ämnesområden. Den första kursen kommer genomföras i morgon.

– Vårt motto är att du ska "bli bättre redan i morgon". Det är en del att leva upp till men jag är övertygad om att vi fixar det. Vi erbjuder en hel byrås dagsfärska kunskaper och inte innehållet i en lärobok från 2009. Vi har funderat på det här ett tag och det känns både roligt och spännande att vi nu gör slag i saken, säger Staffan Braw, Care of Haus grundare och initiativtagare till Care of Haus College, i ett pressmeddelande.

Care of Haus College kommer även att lanseras mot närliggande städer som Stockholm, Örebro, Eskilstuna, och Uppsala.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Care of Haus

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.