Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Carola Määttä lämnar Proffice

Publicerad: 23 juni 2014, 08:14

Carola Määttä lämnar Proffice.

Carola Määttä har lämnat tjänsten som kommunikationsdirektör på Proffice. Hon har tillfälligt ersatts av marknadschefen Sibel Wolff. – Jag har varit där i fyra år och mitt uppdrag var slutfört på Proffice, det var dags för nästa steg, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Carola MäättäOgilvyProffice

För fyra år sedan lämnade Carola Määttä vd-tjänsten på reklambyrån Ogilvy för att gå över till kundsidan, som kommunikationsdirektör på Proffice.

Med sig till Proffice tog hon sin Ogilvy-kollega Maria Uggla som är pr- och presschef. Uggla stannar kvar på Proffice, men Carola Määttä lämnar alltså bemanningsbolaget.

– Det stämmer att Carola har slutat. Men det är inget konstigt, hon har varit här i fyra år, säger Maria Uggla till Resumé.

Carola Määttä:

– Det var dags att ta nästa steg. Jag har varit där i fyra år och nu har jag något annat på gång.

Vad?
– Det får jag återkomma till.

Marknadschefen Sibel Wolff går in som tillfördnad kommunikationsdirektör.

När Carola Määttä tillträdde som vd på Proffice såg hon över såväl organisationen för den interna och den externa kommunikationen. I slutet av 2010 genomfördes i all tysthet en pitch med tre utvalda byråer. I januari var Carola Määttä klar med sitt val och det blev DDB som gick segrande ur den striden.

För närvarande fokuserar Proffice på att tillsammans med Söderhavet i höst lansera en ny responsiv sajt.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.