Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Catt och Co lägger ner

Publicerad: 12 maj 2015, 11:26

Några av Catt & Co:s uppdrag.

Design- och reklambyrån Catt & Co går i graven efter 13 år. Till sommaren avslutas verksamheten.


Ämnen i artikeln:

Catt & Co

Så sent som igår rapporterade Resumé att reklambyrån Spenat går i konkurs. Nu står det klart att också Catt & Co försvinner från byråkartan efter 13 år. Beskedet meddelades tidigare i dag på deras hemsida.

"Nu har vi alla vandrat vidare på nya äventyr. Våra tidigare uppdragsgivare har hittat nya samarbetskamrater. Och alla vi som arbetat tillsammans på kontoret eller i nätverk har hittat nya lustfyllda utmaningar. Vi tittar tillbaka på många roliga år, och hoppas att vi ses någon annanstans i framtiden" skriver de.

När Resumé når grundaren och vd:n Catt Söder (fd. Olsson) säger hon att verksamheten kommer att fortsätta fram till sommaren. Texten på sajten har lagts ut i förväg.
– Vi har ännu inte helt lagt ner. Jag har personal som jobbar fram till midsommar. Och vi levererar fortfarande till våra kunder Valio Rörstrand och Akademibokhandeln, skriver hon i ett sms.

Catt Söder poängterar att det inte handlar om en konkurs.
– Det har varit väldigt viktigt för mig med en snygg avveckling som gör rätt mot både anställda, frilansare och uppdragsgivare.

I det senast tillgängliga bokslutet från 2013 omsatte byrån knappt 15 miljoner kronor och gjorde ett rörelseresultat på drygt 2,4 miljoner. Medeltalet anställda uppgick till åtta personer.

Tidigare stora kunder har varit Fritidsresor, MQ och Interflora, som alla har gått vidare till nya samarbetspartners.

Resumé har inte fått svar på varför de nu väljer att avveckla verksamheten, eller vad grundaren Catt Söder ska göra framöver.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Catt & Co

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.