Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Celsius nya digitala tjänst – rådgivande träningsinfluencers

Publicerad: 11 juni 2018, 08:31

Foto: Pressbild

Lanserar den digitala plattformen "Fråga Coachen", där influencers delar med sig av sina träningstips.


Ämnen i artikeln:

Reklam

Dryckesvarumärket Celsius lanserar nu en testperiod av den digitala plattformen "Fråga Coachen". Testperioden kommer pågå mellan 14 juni till 31 augusti och kommer att låta träningsinfluencers komma med sina bästa tips kring träning och mental styrka.

Rådgivningen är kostnadsfri och kommer att pågå i en kvart där du kan kontakta influencers som äventyraren Aron Andersson och atleten Mikaela Kellner. Aron Andersson är bland annat känd för att ha deltagit i fyra paralympics inom tre olika grenar och är den första personen som i rullstol bestigit både Kebnekaise och Kilimanjaro.

Fråga Coachen är en plattform framtagen av Celsius och bolaget Rider. Behovet av "Fråga Coachen" får stöd av en undersökning som Celsius genomfört tillsammans med undersökningsbolaget YouGov. Resultatet visar en begränsad kunskap kopplat till funktionella drycker och dess effekter på kroppen.*  

* Undersökningen är genomförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov. Under perioden 9-15 maj 2018 har sammanlagt 311 intervjuer via internet genomförts med män och kvinnor 20-35 år i Sverige som tränar minst 2-3 gånger i veckan.

Mer information till Fråga Coachen hittar du här.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Reklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.