Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Centerstudenternas passning till Socialdemokraterna

Publicerad: 5 september 2018, 09:20

Foto: Skärmdump/Vimeo

Centerstudenterna lanserar en egen version av Socialdemokraternas kampanjfilm.


Ämnen i artikeln:

ReklamKampanjSocialdemokraterna

I början av augusti lanserade Socialdemokraterna sin valfilm. I filmen står Stefan Löfven utanför en korvkiosk och korvgubben frågar: "Vad vill du ha?" och statsministern börjar berätta om sitt idealsamhälle, där han vill bygga ett starkare och tryggare Sverige. Stefan Löfven nöjer sig inte där, han vill också ha en korv med bröd.

Nu har Centerstudenterna lanserat en egen version av Socialdemokraternas valfilm, där förbundsordförande Naod Habtemichael (C) står vid bardisken och får frågan: "Vad vill du ha?", innan han börjar berätta om sitt idealsamhälle där han efterfrågar lägre skatter och bättre miljö- och klimatpolitik.

– Vi gillade konceptet med Socialdemokraternas valfilm så mycket att vi gjorde om filmen med en twist. Däremot har de skött landet långt ifrån lika bra som de sköter sin kommunikation, säger Naod Habtemichael till Marcus Oscarsson på Facebook.

Kampanjfilmen hittar du här:

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.