Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Change bildar ny byrågrupp

Publicerad: 17 juni 2016, 09:02

Här är nya byrågruppen COG.

Change, Fusion Experience, Detail och Poem ska erbjuda breda helhetslösningar i nya byrågruppen COG.


Ämnen i artikeln:

Change

Nyligen stod det klart att Change bryter sig loss från Valentin & Byhr. Nu går man vidare med nya samarbeten och bildar enligt egen utsago ett "nätverk utal silos" eller en "storbyrå utan avdelningar" tillsammans med Fusion Experience, Detail och Poem. Satsningen heter COG, eller Create Opportunities Group.

De ska skapa helhetslösningar för sina kunder.
– De flesta av oss har arbetat i globala byrånätverk eller på storbyråer med specialistavdelningar. Vi tröttnade på kampen om makt och budgetar. Och på att tydliga uppdrag och initiativ hackades upp i bitar. Vi tror inte på silos, varken på byråer eller ute hos kund, säger Marios Forslund, cd på Change och affärsutvecklare för COG i en kommentar.

Man jagar nu nya lokaler.
– Vi ser inget egenvärde i att växa och bli fler medarbetare. Däremot är vi på ständig jakt efter att skapa nya möjligheter och därmed efter bra människor med stor kompetens. Vi har några diskussioner igång just nu som kanske leder till att vi knyter till oss nya bolag och fler nyckelpersoner inom kort, säger Marios Forslund.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Change

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.