Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Change plockar in fem nya: ”Kanonrekryteringar”

Publicerad: 26 augusti 2014, 08:59

Nytillskotten på Change.

Fullservicebyrån Change i Göteborg expanderar och rekryterar Emma Still som account manager, Louise Jansson som ad och två nya copywriters – Frida Ström och Kajsa-Stina Bekken. Change plockar också in Johanna Bradford på byråns pr-avdelning. Hon driver bland annat inredningsbloggen "Tant Johanna".


Ämnen i artikeln:

Change

Changes affärsidé är att integrera strategi- och affärsutveckling med kommunikation och butiksaktivering. Byrån består av 30 medarbetare och har anställt en kvintett av nya medarbetare.

Emma Still går in som account manager.  Hon kommer från England har haft motsvarande arbetsuppgifter på London-byråerna Exposure Ltd och The Engine Group och arbetat med varumärken som Heineken och SAS.
Louise Jansson är ny ad och kommer från digitalbyrån Dear Friends.

Frida Ström går in som copywriter och kommer direkt från Reklamskolan i Göteborg, men har även studerat vid Hyper Island.

Kajsa-Stina Beeken
går också in som copywriter och har utbildats vid Reklamskolan Göteborg, men även läst kommunikation i Chicago och Wales.

– Vi är jätteglada att förstärka vårt team med fyra kanonrekryteringar, säger Marios Forslund, cd och partner på Change.

Change ser också tillväxt inom pr och event och sist in är Johanna Bradford, som driver inredningsbloggen "Tant Johanna". Hon har även har startat sajten LovelyLife.se ihop med Amelia Widell.

Johanna Bradfors är utbildad modeköpare i grunden, medan sade upp sig efter några år i modebranschen för att satsa på bloggen samt inredningsuppdrag för kunder som IKEA, Hemtext, Ellos, Residence och Plaza Interiör.

– Johanna är en topprekrytering som passar perfekt i Change-gänget, säger Ida Nilsson, PR Director på Change.

Change startade i Göteborg år 2009, blev utsedd till Årets Byrå 2010 och fick bronsplatsen 2011.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Change

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.