Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Charlie Sheen utnyttjas av reklamstudenter

Publicerad: 26 maj 2011, 06:52

Berghs-eleverna Fredrik Glimskär och Luca Deasti utnyttjar Hollywoodstjärnan Charlie Sheens dekadens. Nu åker de till Los Angeles för att erbjuda skådespelaren rekreation.


Ämnen i artikeln:

Charlie Sheen

Charlie Sheen med en av hans tjejer – porrstjärnan Rachel Oberlin.

Som en del av de två Berghs-eleverna Fredrik Glimskär och Luca Deasti examensprojekt ska de åka till Los Angeles för att leta rätt på Hollywoordstjärnan Charlie Sheen. Tanken är att erbjuda den skandalomsusade skådespelaren en resa till Finland – där han kan vila upp sig.

Syftet med projektet, som heter ”Team Finland Hollywood Rescue”, är att kommunicera Finland som ett självklart turistmål för den som behöver lugn och ro i vardagen. Eleverna själva liknar experimentet vid en räddningsaktion och har kommit fram till att Charlie Sheen är den person som är i allra störst behov av en stillsam tillflyktsort.

Fredrik Glimskär och Luca Deasti kommer att tillbringa fyra dagar i Los Angeles, samtidigt som Berghs slututställning, och under tiden försöka hitta skådespelaren. Samtidigt kommer besökarna på utställningen att kunna följa jakten live via streaming.

– Vi ser det som en kul grej, men samtidigt ett bra sätt för oss att kommunicera något av vad Finland har att erbjuda sina turister – det finska lugnet. Att vi valde att rikta in oss på Charlie Sheen säger väl sig självt. Men samtidigt - om en resa till Finland kan få Charlie att känna sig mer eller mindre utvilad, så borde vem som helst kunna finna lugnet där, säger Fredrik Glimskär som studerar marknadskommunikation på Berghs School of Communication, i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp ”Team Finland Hollywood Rescue”:

Nathalie Neiman, projektledare
Daniel Åhlman, copywriter
Josefine Berglund, pr
Luca Deasti, creative director
Fredrik Glimskär, planner
Thomasine Stiernswärd, pr
Marcus Cederqvist, produktionsledare

Uppdragsgivare: Visit Finland.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Charlie Sheen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.