Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Christopher Walken kampanjar för Jack & Jones

Publicerad: 26 augusti 2013, 11:28

Walken kommer att medverka i en rad filmer i rollen som den hängivne och eleganta skräddaren med superkrafter vilka kommer till användning när han skapar kläderna till "Premium by Jack & Jones"-kollektionen. Han syr skjortorna, stickar tröjorna och skär till tygerna allt på coolaste tänkbara sätt.


Christopher Walken är vår favoritstilikon och en stor inspirationskälla, säger Winnie Andersen, chefsdesigner hos Premium by Jack & Jones. Kampanjen är skräddarsydd för honom. Han representerar stil framför mode och hans skådespelarkonst är förstklassigt hantverk, precis som vårt varumärke. Vi ser verkligen fram emot detta samarbete.

Kampanjen "Made from cool" har utvecklats i samarbete med den danska reklambyrån &CO. Martin Werner — en av Skandinaviens mest prisbelönta och mycket efterfrågade regissörer, har regisserat filmerna medan stillbilderna har plåtats av Søren Solkær Starbird.

Denne fotograf är berömd för sina porträtt av kända musiker och han har fotograferat Jack & Jones kampanjbilder i många år.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.