Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Cissi Forss hårfina passning till Henke Lundqvist

Publicerad: 5 april 2019, 07:43

Skådespelaren Cissi Forss är tillbaka i tv-rutan, denna gång som ansiktet utåt för Head & Shoulders när schampotillverkaren lanserar ett ny produktserie.


Ämnen i artikeln:

Head & ShouldersHenrik LundqvistReklam

Supreme är en ny hårvårdsserie för kvinnor och den nya reklamfilmen stjäl Cissi Forss rampljuset från hockeyspelaren – numera schampokillen – Henrik Lundqvist.

– Det var kul att spela in med Henke och få vara en del av den här "schamposåpan". Dessutom är det nya schampot faktiskt riktigt bra. Jag är överraskad, säger Cecilia Forss i en kommentar.

Henrik Lundqvist berättar att reklamfilmen delvis påminner om hans vardag.

– För egen del är det ett vanligt sammanträffande att människor gör kopplingen till Head & Shoulders medan jag tror att det är hockeyn som är i fokus. Det kan resultera i ganska roliga och oväntade situationer vilket också var det vi ville försöka fånga i denna film, säger Henke Lundqvist och fortsätter:

– Jätteskoj att Cissi ville vara med i den här filmen. Hon är en rolig person med en härlig personlighet som passar perfekt i denna roll nu när Head & Shoulders släpper den nya hårvårdsserien.

• • •
Reklam- och PR-byrå: Jung Relations
Produktionsbolag: FLX
Mediebyrå: Carat

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.