Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Clear Channels digitala jättetavla

Publicerad: 3 maj 2018, 14:23

Foto: Pressbild

Clear Channel storsatsar i Stockholm och lanserar sin historiskt största digitala reklamskylt på Medborgarplatsen i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

UtomhusreklamReklamClear Channel

Den digitala reklamskylten som hissats på Medborgarplatsen på en husfasad upp mot Götgatsbacken är ett resultat av Clear Channels storinvestering av digitala erbjudanden. Reklamskylten är den största i företagets historia.


– Vi satsar stenhårt på Stockholm i allmänhet och på det digitala i synnerhet. Medborgarplatsen är tveklöst en av Sveriges viktigaste arenor vad gäller flöden av människor och är där med en fantastisk yta för varumärken att synas på, men framförallt att nå en bred publik. Vi är övertygade om att det kommer bli ett nytt landmärke och de varumärken som väljer att synas här kommer lysa upp hela Södermalm, säger Ola Klingenborg, vd Clear Channel Sverige, i en kommentar.

Reklamskyltens yta är över 30 kvadratmeter stor och SF Bio och Fox har synts med kampanjer för nya långfilmer. Skylten är en del av Clear Channels Play Spectacular-serie, vilket ger annonsörer möjlighet att med rörlig bild synas på digitala reklamskyltar.

– Vi nöjer oss inte här, utan parallellt med den här lanseringen fortgår den massiva utbyggnaden av digitalaskyltar i hela Sverige. Bara under 2018 investerar vi ytterligare 10-tals miljoner för att stärka vårt redan överlägset starkaste erbjudande i Sverige. Som marknadsledare driver vi den här utvecklingen och kommer löpande att fortsätta lansera digitala reklamskyltar på gator, torg och köpcentrum över hela Sverige, säger Ola Klingenborg.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.