Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Com Hem tappar marknadschefen

Publicerad: 23 november 2012, 09:42

Annika Sten Pärson

Efter fem år som försäljnings- och marknadsdirektör lämnar Annika Sten Pärson Com Hem. Hennes sorti kommer då hennes familj ska flytta till USA, där hon själv inte har något nytt jobb.


Ämnen i artikeln:

Com Hem

Annika Sten Pärson har varit operatören Com Hems marknads- och försäljningsdirektör i fem år.

Hon ligger bland annat bakom det hyllade reklamkonceptet Judit och Judit i samarbete med King. Nu slutar hon när flyttlasset drar till USA, det skriver Dagens Media.

– Det är av personliga skäl som jag väljer att gå. Jag och min familj ska flytta till USA, vilket blir en ny och spännande utmaning, säger Annika Sten Pärson till TV-Nyheterna.

Nästa år kommer Com Hem att realisera sitt samarbete med TivO. Lanseringen sker under våren. Marknadsföringen av tjänsten hade blivit centralt för Annika Sten Pärsons uppdrag. Nu lämnar hon för USA där hon inte har gjort klart med något nytt jobb.

– Inledningsvis väljer jag att vara hemma med barnen tills vi alla blivit installerade. Givet alla stora förändringar som vår bransch genomgår är det inte utan att det känns spännande att få observera dem i ett av världens mest utvecklade länder, säger Annika Sten Pärson till TV-Nyheterna.

Annika Sten Pärsons ersättare är inte klar, hon lämnar Com Hem i februari 2013.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Com Hem

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.