Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Comviqs blixtkampanj efter roamingskandalen

Publicerad: 23 augusti 2013, 13:40

Ring, ring

Foto: Talarforum

Comviq erbjuder Arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist ett nytt mobilabonnemang med roamingspärr.


Ämnen i artikeln:

Arbetsförmedlingen

Efter att Arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist lyckats mobilasurfa utomlands för 281 000 kronor, har Comviq gått ut med en blixtkampanj.

I ett brev till den avgående generaldirektören erbjuder Comviq henne ett nytt lågprisabonnemang med spärr av betaltjänster via sms, utlandssamtal och dataroaming utomlands.

"Därigenom kan det aldrig, aldrig bli dyrare än de 195 kronor per månad vi uppger till kunden – oavsett om kunden glömmer att stänga av roaming eller ej" skriver Comviq i brevet som inleds med:

"Hej Angeles!

Vi läste nyligen i Aftonbladet om hur din mobilfaktura – milt uttryckt – skenat iväg under dina tjänsteresor utomlands till följd av att du missat att stänga av roaming i din tjänstetelefon från Telia.

Kanske är det en tröst att du inte är ensam, det händer tyvärr att kunder missbedömer roamingpriser eller helt enkelt glömmer stänga av roaming i telefonen. Nu var din operatör Telia och inte Comviq, men vi ville ändå ta chansen att höra av oss."

Comviq ger också några handfasta tips i sitt brev som

·        Kontrollera med din operatör vad som gäller när du surfar utomlands och om roamingpaket till fast pris erbjuds.
·        Wifi kostar inget – leta WiFi där du är.
·        Tänk på att youtube, instagram och andra appar med video och bilder drar mycket data och att appar som körs i bakgrunden kan dra data utan att du märker det.

Brevet till AFs generaldirektör ligger i hennes brevfack på måndag.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Arbetsförmedlingen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.