Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

CP+B gör jobb-ig Blocketkampanj

Publicerad: 3 oktober 2011, 17:22

Blocket satsar på på platsannonser med nya Blocket Jobb. I dag startar lanseringskampanjen – som också är det första från Blockets samarbete med CP + B.


Ämnen i artikeln:

CP+BBlocket

Syftet med kampanjen, vars slogan är ”Mer jobb. Mindre jobbigt” är att uppmärksamma Blockets nya satsning på platsannonser.
– Blocket Jobb är en storsatsning från vår sida och vi är väldigt förväntansfulla över hur kampanjen kommer tas emot. Detta är vår första större kampanj i samarbete med CP+B och vi är jättenöjda med hur kampanjen ser ut. Inte minst Blockets startsida idag, säger Anna Björklund, marknadschef på Blocket, i en kommentar.

Gustav Martner, kreativ chef på CP + B:
–  Vår första kampanj består av utomhus, radio, print och banners. Sen är naturligtvis blocket.se en viktig kanal i sig, eftersom det är en av Sveriges största sajter. Därför har vi gjort om den klassiska Blocket-förstasidan till olika arbetsplatser: Allt från klassrum till trädgård, säger han i en kommentar.

Kampanjen kommer att pågå under oktober.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

CP+BBlocket

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.