Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

CP+B-höjdare till Ottoboni

Publicerad: 29 januari 2013, 08:34

Daniel Miari.

Foto: Pressbild.

Daniel Miari, före detta partner och operativchef på CP+B Europe, går in på Ottoboni. Han ska lyfta byråns nivå genom att tillföra spetskunskaper inom digital strategi, affärsnytta och interaktiv marknadsföring.


Ämnen i artikeln:

CP+BOttoboni

Daniel Miari var med och grundade den digitala byrån Daddy Production i Göteborg år 2009.

Byrån  blev sedan en del av CP+B Europa, där Daniel Miari har varit partner  och operativ chef sedan dess.

Nu går han i stället över till  Ottoboni:
– Daniel kommer att bli ett fantastiskt tillskott och kommer  att förstärka vår digitala nivå ytterligare med sin spetskunskap inom  digital strategi, affärsnytta och interaktiv marknadsföring, säger Johan  Setteryd, byråchef på Ottoboni Göteborg i en kommentar.

Ottoboni är en digital kommunikationsbyrå med spetskompetens inom strategi, design och teknik. Byrån har kunder som Telia, Absolut, Google och Santa Maria:
– Ottoboni  är en byrå som ligger i framkant i anpassningen för den komplexa och  mångfasetterade kommunikationsbyrå vi kan se idag. Det ska bli spännande  att få vara med och bygga Ottoboni ytterligare, säger Daniel Miari i en  kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

CP+BOttoboni

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.