Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

CP+B i anställningsoffensiv

Publicerad: 24 mars 2015, 11:45

En del av Göteborgskontoret fr. vä: Clara, Mikael, Titti, Eric och Bob

Crispin Porter + Bogusky växer. Till kontoren i Stockholm och Göteborg har ett tiotal personer rekryterats under den senaste tiden.


Ämnen i artikeln:

CP+B

Anledningen till nyanställningarna är en ökad efterfrågan på tjänster och en medveten satsning på tillväxt under 2015, enligt ett pressmeddelande.

I samband med att byrån flyttade till nya lokaler anställde de Ellen Alm, account manager från kaplan och Camilla Andersson, originalare från Spinn. Den här veckan växer Stockholmsteamet med två till: Sofia Weman från King och Belsam Feyli från Tele2.

– Vi har en snabb men sund utvecklingstakt just nu. Vi bygger ett spännande team på byrån med en blandning av kompetenser som vi haft lyxen att få handplocka från start, säger Cecilia Steenberg Forsberg, managing director på CP+B i Stockholm.

Till kontoret i Göteborg anställs också ett antal personer. De är Clara Lundberg från Hello Monday i New York, Petter Blomqvist från Ottoboni, Bob Gilbert som haft egen copywriter-verksamhet, Eric Lennartsson från Orzone, Mikael Fridén, ad-assistent från egen verksamhet och Titti Wennergren, account director från Venue Media.

Snart ansluter också Mattias Johansson från Valentin & Byhr och Erik Karlsson från MediaArt.

– Vår etablering i Stockholm har gått lite snabbare än beräknat. Kontoret har uppdrag för kunder som Sony Mobile och Sveriges Radio, men även nya spännande pitchvinster som vi kommer att berätta mer om inom kort. Även vårt kontor i Göteborg upplever ökad efterfrågan och tillväxt, säger Anders Davidsson, vd för CP+B Scandinavia i pressmeddelandet.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

CP+B

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.