Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

CP+B öppnar kontor i Köpenhamn

Publicerad: 14 november 2013, 14:21

Crispin Porter+Bogusky har öppnat kontor i Köpenhamn. Verksamheten ska ledas av Mathias Birkvad. CP+B Scandinavia med Anders Davidsson i spetsen blir majoritetsägare av det nya bolaget.


Ämnen i artikeln:

Anders DavidssonCP+B

Vd Mathias Birkvad, cd Kristoffer Gandsager och ad Mark Rif Torbensen.

Så lyder uppställningen för CP+B:s kontor i Köpenhamn.
– Vi ser fram emot att bygga och utveckla vår verksamhet tillsammans  med alla kollegor i Norden och övriga världen. Vi är dessutom övertygade  om att CP+B’s modell och spjutspets inom digitalt driven kommunikation  är helt rätt för den danska marknaden, säger vd Mathias Birkvad i en  kommentar.

CP+B CPH blir namnet på det nya kontoret – verksamheten  blir majoritetsägd av CP+B Scandinavia med kontor i Göteborg och  Stockholm.

Medgrundarna Mathias Birkvad och Kristoffer Gandsager blir delägare i den danska verksamheten.

Byråns  laguppställning ryms visserligen i tillfälliga lokaler, men CP+B CPH är  redan igång med sin första pitch och arbetar också med CP+B:s  befintliga skandinaviska kunder.

– Kristoffer ville flytta tillbaka  till Köpenhamn efter några år hos oss i Sverige och dessutom finns en  konkret efterfrågan av våra tjänster i ett Nordiskt sammanhang. Då kände  vi att det var logiskt att öppna i Köpenhamn direkt, säger Anders  Davidsson, Director, Strategy & Client Services vid CP+B Scandinavia  i en kommentar.

Kristoffer Gandsager har arbetat vid CP+B i Sverige i två.

Han är positivt överraskad över det stora intresse som Köpenhamnskontoret redan har genererat.

–  Vi har fullt upp. Vi är glada och stolta över att CP+B valt att satsa  på den nordiska och danska marknaden och naturligtvis på oss. Att få  vara en del av CP+B:s globala team är en enorm styrka, säger Kristoffer Gandsager i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Anders DavidssonCP+B

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.