Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

CP+B plockar in kreatörsduo från Grey

Publicerad: 6 november 2014, 10:18

Det snöar i Stockholm i dag. På bilden från vänster; Anders Davidsson, Henrik Düfke, Cecilia Steenberg Forsberg och Felipe Montt.

Henrik Düfke och Felipe Montt börjar på Crispin Porter + Bogusky i Stockholm. Kreatörsduon kommer närmast från Grey i London.

Ämnen i artikeln:

Anders DavidssonCP+BHenrik DüfkeFelipe MonttCecilia Steenberg Forsberg

KB

Karl-Johan Byttner


– Vi är stolta och glada över att fortsatt attrahera kreatörer av den här kalibern. Henrik och Felipe är unga men erfarna och belönade med ett stort antal priser och vi är övertygade om att de kommer att fortsätta att utvecklas hos oss säger Anders Davidsson, vd på CP+B i en kommentar.

Duon har tidigare erfarenhet från F&B, BBH New York, Mother och nu senast Grey London. De ska bland annat jobba med ett av byråns största konton – Sony Mobile.

– Crispin Porter + Bogusky har alltid varit vår största influens och kanske den främsta anledningen varför man ens började jobba med reklam, säger Henrik Düfke i en kommentar.
– Så att vi nu får vara med och bygga vidare på Crispins kultur på ett nystartat kontor i Stockholm känns nästintill bisarrt, säger Felipe Montt i en kommentar.

CP+B:s chef i Stockholm, Cecilia Steenberg Forsberg, har letat efter ett kreatörspar med en tydlig och precis profil under en tid.

Hon menar att just den här duon blandar internationell erfarenhet med hög kreativ nivå.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev