Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

CP+B tappar tungt namn

Publicerad: 21 mars 2011, 10:18

CP+B tappades storkunden Burger King. Nu är det klart att Sverige-delen även tappar copywritern Niklas Moberg. Han värvas till Milk.


Ämnen i artikeln:

CP+BBurger KingMilk

Niklas Moberg.

Niklas Moberg har jobbat på CP+B med bl a Telia, Kalles Kaviar och Guldägget. Nu väljer han att byta till Milk där han jobbat tidigare.

Övergången offentliggörs i samma veva som nyheten om att CP+B tappar storkunden Burger King.

– Att få tillbaka en kreatör från CP+B är en fin komplimang att få som arbetsgivare. Det är också en bra temperaturmätare på det kreativa klimatet och framtidstron. Vi söker nu en ad-ass och en produktionsledare till, och hoppas att vi attraherar folk av samma kaliber och med ambition att utvecklas. Fördelen med att vara en något mindre byrå är att det finns mycket utrymme för personlig utveckling, säger Milks vd Anna Reynold i en kommentar.

Milk, som har 15 anställda, har vunnit en rad nya kunder i år – Elkedjan, Ciba Vision och Fristads är några. och nu vill byrån anställa fler.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

CP+BBurger KingMilk

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.