Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

CP+B värvar prisad kreatör från Goodby Silverstein & Partners

Publicerad: 22 augusti 2014, 10:13

Kris Bengtson, CP+B

CP+B har rekryterat Kris Bengtson till sitt kreativa team. En kanadensisk art director från USA med starka kopplingar till Sverige.


Ämnen i artikeln:

Goodby Silverstein & PartnersCP+B

Kris Bengtson kommer ursprungligen från Vancouver där hon studerade vid Emily Carr University of Art and Design och arbetade som grafisk designer och art director innan hon kom till Sverige första gången.

Här studerade hon på Hyper Island i Stockholm. Därefter återvände hon till andra sidan Atlanten där hon de senaste tre åren arbetat på Goodby, Silverstein & Partners i San Francisco med kunder som Google (vann en Clio för Face-tracking-kampanjen), Chevrolet, Adobe, Häagen-Dazs, YouTube och HP.

– Vi får får förfrågningar från folk som vill komma att jobba i Sverige titt som tätt. Att Kris är utbildad på Hyper Island var en fördel. Med hennes internationella erfarenhet och arbete med framgångsrika kampanjer är vi väldigt nöjda över rekryteringen, säger CP+B:s vd Anders Davidsson till Resumé.

Kris Bengtson  kommer att arbeta på byråns Göteborgskontor i team med copywritern Annica Brinck.  

– Jag är nyfiken på att uppleva den svenska kreativa kulturen och ser fram emot att jobba på CP+B. Det känns som att byrån lyckas knyta till sig innovativa kunder. Jag är förstås också väldigt glad över att komma tillbaka till Sverige, säger Kris Bengtson.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.