Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

CP+B vinner Business Region Göteborg

Publicerad: 12 september 2013, 06:22

Gustav Martner, vd på CP+B i Sverige.

Foto: Fredrik Thambert.

Business Region Göteborg, BRG, är en näringslivsutvecklare som täcker kommuner I regionen, BRG har nu valt Crispin Porter +Bogusky som ny strategisk reklambyrå.


Ämnen i artikeln:

Gustav MartnerCP+B

Business Region Göteborg har genomfört en större upphandling under  sommmaren, där CP+B går segrande ur striden och får strategiuppdraget.

–  Nivån på byråerna är extremt hög i Göteborgsregionen. Det har blivit  väldigt tydligt under upphandlingsprocessen när vi fått se det från  ”insidan”, säger Karin Eriksson som är marknads- och kommunikationschef  på Business Region Göteborg, BRG i en kommentar.

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutvecklingen i Göteborgs stad och representerar 13 regioner i kommmunen.

Målsättningen är att bidra till fler arbetstillfällen och därmed också skapa en hållbar tillväxt i näringslivet.

BRG:s  arbete sker genom att erbjuda både kunskaper och kontakter för personer  som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen.

Karin  Eriksson hoppas nu att CP+B ska erbjuda kunskap och kreativitet som inte  bara marknadsför regionen, utan också stärker varumärket.

– Vi är  själva entreprenörer som har varit föremål för en utländsk etablering då  vår byrå Daddy köptes av Crispin Porter + Bogusky år 2009, och känner  stor motivation inför uppgiften att kommunicera kring regionen och bidra  till fler affärer och etableringar här, säger CP+B:s VD Gustav Martner i  en kommentar.

CP+B ingår i byrånätverket MDC Partners. CP+B i  Sverige arbetar med kunder som alltifrån Scania Trucks och SAS till Sony  Mobile och Stena Line.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Gustav MartnerCP+B

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.