söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

CP+B byter ut hela ledningen

Publicerad: 3 mars 2014, 10:10

CP+B:s nya ledningsgrupp i förgrunden – Cecilia Steenberg-Forsberg, Marcus Åslund, Eva Jagenheim, Tommy Carlsson, Annica Brinck, Anna Persson, Petter Brink, Anders Davidsson. I bakgrunden övriga byrån förutom Köpenhamnskontoret och Stockholms-medarbetarna Foto: Pressbild.

Resumé kunde i slutet av förra veckan berätta att Gustav Martner slutar som vd för CP+B för att i stället bli kreativ chef och ordförande på byrån. CP+B skapar nu också en ny och betydligt större ledningsgrupp

Ämnen i artikeln:

CP+BGustav MartnerAnders DavidssonReklam

KB

Karl-Johan Byttner


”Vi har gjort en rejäl turnaround sedan november 20112”. Det sade Gustav  Martner i samband med att Resumé i slutet av förra veckan kunde berätta  att han lämnar över vd-posten till Anders Davidsson.

Han kom in i slutet av förra året och har arbetat på marknadsavdelningar hos Volvo, Ford i Detroit och även på byrån SCP.

Resumé kan nu berätta att CP+B inte bara byter vd, utan att man även har ändrat i stort sett hela ledningsgruppen.

Förändringen  innebär att Annika Brink blir ansvarig för kreatörerna, Tommy Carlsson blir plannerchef, Petter Brink blir ansvarig för design- och  studioverksamheten och man plockar även in Eva Jagenheim som  ekonomidirektör:
– Vi har kört utan ekonomidirektör under ett halvår  eftersom det har varit en tuff rekryteringsprocess att ersätta Ulrika  Sjöstrand. Det har väl kanske inte varit helt klockrent att ha det så,  säger Gustav Martner.

CP+B rekryterar också in projektledaren,  Cecilia Steenberg Forsberg, som blir ansvarig för byråns  Stockholms-kontor och även ny medlem i ledningsgruppen.

De enda som egentligen är kvar från den gamla ledningsgruppen är Marcus Åslund, som är chef för Interactive-delen, samt Anders Davidsson.

–  Vi har alla jobbat stenhårt med vår turnaround och nu går vi in i nästa  fas, och för att lyckas med våra nya mål behövs en annan ledningsgrupp.  Vi har valt en kombination av nya och gamla medarbetare, och jag är  väldigt stolt över den, säger Gustav Martner.

CP+B i Skandinavien har cirka 60 anställda i Göteborg, Stockholm och Köpenhamn.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev