Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Creuna-grundare startar ny byrå

Publicerad: 3 juni 2016, 06:59

Foto: Pressbild/Itch

Konsultfirman Acando har tillsammans med en av Creunas medgrundare Martin Deinoff startat den digitala innovationsbyrån Itch.


Ämnen i artikeln:

Creuna

Börsnoterade Acando står som ägare till nystartade byrån Itch, vars målsättning är att ta en "ledande position på den nordeuropeiska marknaden inom tre år". Vd för verksamheten blir Martin Deinoff, tidigare vice vd tillika medgrundare till byrån Creuna. I ledningsgruppen ingår dessutom Beata Wickbom från bland annat Pool och Razorfish, Mikael Peterson som grundade Colormonkey samt Anna Simon, som närmast kommer från SEB där hon var user experience manager.

– Jag tycker vi har ett riktigt dreamteam i verksamheten från start. En blandning av seniora personer med stor erfarenhet och unga talanger med enormt engagemang och driv. Extra roligt är att vi redan kommit långt med visionen om mångfald, exempelvis är hälften av ledningsgruppen kvinnor och totalt är kvinnorna i majoritet, säger Martin Deinoff i en kommentar.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Creuna

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.